Starman
glava_podstran_1
glava_podstran_2

Spletni piškotki

Spletni piškotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies, so posebne tekstovne datoteke, ki jih strežniki samodejno nalagajo na vaš računalnik v spletne brskalnike. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti.  Služijo izključno namenu, da strežnik ve, da ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletne strani obiskovalcem).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik.

Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.

Spletna stran samodejno nalaga spletne piškotke  skladno z Zakonom o elektronski komunikaciji. O spletnih piškotkih si več preberete na spletni strani https://www.starman-velkaverh.si/ kjer lahko nastavite dovoljenja za nalaganje spletnih piškotkov po vaših željah. Klikni “Ponastavi piškotke”, v desnem kotu, na dnu strani.

KDO IN KAKO LAHKO UPORABLJA VAŠE OSEBNE PODATKE

Vaše osebne podatke, ki jih zberemo na spletni strani,  zbiramo izključno za namene izvajanja naše dejavnosti ter izboljšanje naše ponudbe in spletne strani v smeri njenega kvalitetnejšega in bolj optimalnega delovanje oziroma za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo.

Z oddajo vaših sporočil se strinjate tudi s tem, da lahko podatke uporabimo za naslednje (interne) namene:

  • raziskovanje trga (za interne namene),
  • obveščanje o novostih, ki se tičejo naših izdelkov, storitev, spletnega mesta, idr.,

vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke hranimo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter etičnimi načeli. Vaše osebne podatke bomo obdelovali izključno  za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE IN KAKO LAHKO ZAHTEVATE IZBRIS

Vaše osebne podatke hranimo 10 let.Izbris kateregakoli vašega osebnega podatka iz naših baz lahko zahtevate kadarkoli. Z zahtevo se obrnite na

Odvetništvo/Studio legale Starman/Velkaverh
Odvetnik mag. Gregor Velkaverh, Ferrarska ulica 12, 6000 Koper ali
Odvetnik Janez Starman, Kolodvorska cesta 1, 6000 Koper

T: + 386 (0) 5 6309 222, (0) 5 6626 400

E: info@adv-velkaverh.si , info@starman-op.si,

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 11.7.2016.

Naši strokovnjaki