Starman

Pomembno obvestilo strankam: spremenjen način poslovanja v času epidemije!

Z namenom preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom bo poslovanje naše pisarne do nadaljnjega spremenjeno. Komunikacija s strankami bo potekala po redni pošti, elektronski pošti ter s pomočjo tehničnih rešitev video-konference, ki je vzpostavljena.

Uradne ure se izvajajo po predhodni najavi in določitvi termina.

Vse stranke zato vljudno prosimo, da svoj morebiten prihod v pisarno napovedo, in sicer preko objavljene telefonske številke ali naslova elektronske pošte, pri čemer bo strankam določen termin prihoda.

Pričakuje se tudi omejitve poslovanja sodišč in drugih državnih organov, o čemer bomo stranke pravočasno obvestili.

V primeru nujnih zadev smo dosegljivi tudi na objavljenih številkah mobilnega telefona odvetnikov.

Vse dodatne informacije, telefonske številke, naslove za video-konferenco in morebitne druge informacije lahko pridobite s klicem na objavljene telefonske številke, in sicer +386 5 662 64 00 ali + 386 5 630 92 22.

S spremenjenim načinom poslovanja želimo tvorno in odgovorno sodelovati pri zajezitvi širjenja okužb in s tem vzpostavitvi stanja, ki bo ponovno omogočilo redno poslovanje in zagotovitev učinkovite pravne varnosti našim strankam.

Prosimo vse stranke, da tudi same s svojimi ravnanji in spoštovanjem spremenjenega načina poslovanja pripomorejo k učinkovitosti vseh ukrepov usmerjenih v preprečitev širjenja okužb.

Hvala!

Naši strokovnjaki